Middelfart kommune
Mobil menu

Strib Skoles vision

Strib Skole ønsker at være den bedste skole for den enkelte og for fællesskabet; en skole hvor alle respekterer hinanden, og hvor alle hjælper hinanden med at trives i det daglige, for i fællesskab at nå frem til det faglige og sociale resultat, som gavner den enkelte og fællesskabet mest muligt.

Vi ønsker en skole, hvor alle elever efter endt skolegang kan se tilbage på en god og meningsfyldt skoletid og samtidig være så godt som muligt rustet til fremtiden og et godt liv i vores samfund.

Vi ønsker en skole, hvor både hovedet (det faglige aspekt) og hjertet (det sociale aspekt) får plads til at trives og udvikles.

Vi ønsker en skole, hvor alle medarbejdere er tilfredse, fordi skolen er en inspirerende arbejdsplads med et godt fagligt og socialt miljø.

Vi ønsker en skole, hvor forældre, medarbejdere og ledelse har et tillidsfuldt og åbent samarbejde om den fælles opgave det er, at sikre alle elevers trivsel og udvikling.
Vi ønsker en skole, der tilbyder gode, tidssvarende og velholdte fysiske rammer.